Speciale Bewerking

Wij zijn gespecialiseerd in het maken, bewerken en repareren van kleine metalen auto onderdelen. We verwerken RVS en Aluminium tot duurzame tankjes, buizen, uitlaten en andere auto-onderdelen. In principe is ieder kunststof onderdeel onder de motorkap door ons te vervaardigen in RVS of Aluminium. Het kan geleverd worden in mat en glans (gepolijst). Zo wordt uw auto speciaal. Alle onderdelen zijn custom made en dus uniek.

 

Lassen

Wij kunnen MIG, TIG en CO2 lassen. We zijn zeer deskundig in het lassen van staal, aluminium en RVS.

 

Polijsten

De speciale onderdelen op uw auto hebben veel geld gekost, maar zien er niet zo uit. Vaak zijn deze onderdelen mat en dof. Laat ze door ons polijsten! Dit geeft, vooral bij RVS, een duurzame glans. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is regelmatig een keertje poetsen om het mooi te houden.
Aluminium polijsten geeft in eerste instantie een veel fellere glans maar heeft een minder langdurig effect. Het blijft wel glimmen maar vergt meer onderhoud dan RVS.
Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden van polijsten vindt u hier. De foto's laten duidelijk ervoor en erna zien. De getoonde auto onderdelen komen van een Peugeot 306, 16 klepper. Deze auto hoort bij de 20 mooiste auto's van Nederland.

 

Glasparel

Alleen kleine onderdelen kunnen door ons geglaspareld worden. Glasparelen geeft aluminium weer zijn oorspronkelijke kleur.
Het is ook mogelijk om logo's op het metaal geplaatst te krijgen. Voorbeelden hiervan ziet u bij de foto's van de Strut Caps en de Liquid Intercooler. De kosten hangen af van het door u aangeleverde ontwerp.

 

Foto's

Om een idee te krijgen van alles wat mogelijk is, raden wij u aan om de foto's op de site te gaan bekijken. Veel van de door ons geproduceerde dingen zijn daar te bekijken.